Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incalzitoare anticondens

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 €
Brand
.
Out Of stock
Descriere
Incalzitoarele anticondens sunt adecvate pentru a opera in interiorul tablourilor electrice, cabine, containere si carcase pentru instrumente. Sunt proiectate pentru a preveni condensarea umiditatii si a incalzi aerul ambiental. Gama lor standard de putere este de la 200 la 3000 W. Pot fi executate constructii speciale pentru a obtine o mai mare putere de incalzire.

Gradul de protectie tipic al cutiei de conexiuni este IP65 dar se executa si constructii ATEX (zona 1 si 2 – II2G/D-Exde). In toate cazurile senzorii de siguranta si control sunt cuprinsi in ansamblul incalzitor in functie de solicitarile clientului si de cerintele certificarilor. Toate incalzitoarele anticondens Masterwatt sunt fabricate utilizand incalzitoare electrice cu manta din otel inoxidabil AISI 316Ti.

Materialul cutiei de conexiuni este din policarbonat pentru aplicatiile IP65 standard si aluminiu pentru executiile ATEX. Carcasa in care se monteaza incalzitorul precum si sita de protectie pot fi fabricate din otel galvanizat (constructie standard) sau otel inoxidabil AISI 304/316 (la cerere).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura