Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Separatoare magnetice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
PLASTIC SYSTEMS produce si comercializeaza sisteme de separare magnetica pentru aplicatii diverse din industria maselor plastice, reciclare, industria alimentara, industria lemnului, etc.
Sunt destinate separarii (retinerii) particulelor feromagnetice nedorite din materialele procesate.
SEPARATOR MAGNETIC TIP GRILA
Separa particulele feromagnetice din materiale granulare sau pulverulente neaderente, cu grad relativ mic de contaminare.Se utilizeaza pentru materiale in vrac (uscate, neaderente, cu o buna curgere, fara fibre lungi).
SEPARATOR MAGNETIC PLAN
Montat deasupra benzilor transportoare. Recomandat pentru materiale granulare sau pudre uscate cu bune caracteristici de curgere.
SEPARATOR MAGNETIC TIP CARTUS
Proiectat pentru instalarea pe conducte la transportul pneumatic sau la transportul prin cadere libera, pentru materiale uscate sau cu umiditate redusa, in vrac, granulare si pulverulente.
CASETA CU GRILE MAGNETICE
Foloseste una sau mai multe grile magnetice suprapuse.  Are o suprafata magnetizata mare. Se utilizeaza pentru materiale in vrac (uscate, neaderente, cu o buna curgere, fara fibre lungi).
CASETA CU PLACI MAGNETICE
Asigura o extragere eficienta a particulelor feromagnetice din materiale in vrac, uscate sau care au usoara tendinta de aderenta sau aglomerare, in sisteme de procesare prin curgere libera .
CASETA CU TAMBUR MAGNETIC
Recomandata pentru materiale in vrac, uscate sau care au usoara tendinta de aderenta, in sisteme de procesare prin curgere libera.
CASETA CU COLIVIE MAGNETICA ROTATIVA
Destinata materialelor in vrac cu tendinta de aglomerare si infundare. Se utilizeaza pentru materiale in curgere libera.
TAMBUR MAGNETIC
Montat la capatul de descarcare a benzilor de transport, permite o separare continua si automata a particulelor feromagnetice din materialul transportat.
ROLA MAGNETICA
Montata la capatul de descarcare a benzilor de transport, permite o separare continua si automata a particulelor feromagnetice din materialul transportat.
SEPARATOR MAGNETIC PENTRU TUBULATURA
Recomandat pentru materiale uscate cu volum mare (materiale fibroase cu sau fara tendinta de aglomerare, granule sau pudre), care curg liber, gravitational.
SEPARATOR MAGNETIC PENTRU CONDUCTE
Utilizat la materialele granulare sau pulverulente neaderente cu grad relativ mic de contaminare, transportate prin conducte.
SEPARATOR MAGNETIC  PENTRU LICHIDE SI PASTE
Recomandat pentru retinerea particulelor feromagnetice din materiale lichide si paste neaderente cu grad relativ mic de contaminare, pompate prin conducte.                      
SEPARATOR MAGNETIC CU BANDA
Utilizat pentru extragerea particulelor feromagnetice din materialele in vrac transportate pe benzi. Materialele pot fi si umede.
SEPARATOR MAGNETIC PENTRU ULEIURI SI LICHIDE TEHNOLOGICE
Este construit dintr-un cilindru magnetic actionat de un motoreductor care se roteste in interiorul unui bazin. Utilizarea separatorului reduce uzura si timpii de intretinere a utilajelor, consumul de ulei, reduce uzura sculelor.
MASA DE SORTARE MAGNETICA
Utilizata pentru separarea dozelor din otel si bimetalice de dozele din aluminiu prin retinerea celor de otel si bimetalice sau alte aplicatii similare.
ALIMENTATOR MOBIL CU SEPARATOR MAGNETIC
Se utilizeaza pentru separarea particulelor feroase din materiale granulare sau pulverulente, in cadere libera, pozitionandu-se deasupra containerelor, lazilor sau pentru control final. Poate fi mutat usor in diverse locatii.
SEPARATORUL DE METALE NEFEROASE
Separatorul ECS este un echipament pentru separarea unui flux de material in doua sau mai multe fractiuni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura