Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mansoane izolatoare Isotex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISOTEX
Out Of stock
Descriere
Mansoanele izolatoare Isotex sunt gandite sa protejeze cat mai bine muncitorii de caldura radiata de la cilindrii de plastifiere. Sunt realizate dintr-un material tesut izolant umplut cu un alt material cu o putere mare de izolatie, realizand astfel importanta functie de izolare termica, permitand sa se obtina si semnificative economii de energie electrica in timpul incalzirii cilindrilor.

Probele efectuate in laboratoare au evidentiat o economie de pana la 30%.

Datorita dimensiunilor reduse (grosimi maxim 15mm) si flexibilitatii specifice tesaturilor, mansoanele ISOTEX pot fi montate acolo unde alte protectii nu pot fi utilizate. Posibilitatea demontarii cu usurinta a acestora sau realizarea de gauri, permite utilizarea pe cilindru in cazul existentei de termocuple sau cabluri.

Datorita flexibilitatii, rezistentei si stabilitatii, acestea pot realiza izolarea si a componentelor mecanice de alt tip (valve, flanse, racorduri de dilatare, etc.), permitand astfel utilizarea lor in instalatii diverse: cisterne, cuptoare, centrale termice, masini industriale si feroviare, etc).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura