Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termocuple si termorezistente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
TERMOCUPLELE sunt componente utilizate la masurarea temperaturii, realizate din doi conductori metalici incapsulati  intr-un tub metalic si uniti la o extremitate (jonctiune elemente prin sudura). La variatia temperaturii in zona punctului de jonctiune se produce variatia de tensiune ce se poate citi la capetele celor doi conductori si care convertita furnizeaza valoarea temperaturii in zona jonctiunii.
Termocuplele produse de MASTERWATT sunt structurate in doua categorii, termocuple conventionale cu legatura la masa/teaca si termocuple cu izolatia din oxizi minerali si cu legatura/joctiunea izolata.

TERMOREZISTENTELE sunt componente utilizate deasemenea pentru masurarea temperaturii, dar se diferentiaza de termocuple datorita utilizarii unui element sensibil aflat in apropierea extremitatii termorezistentei, unde rezistenta electrica variaza o data cu variatia temperaturii. Aceasta variatie a valorii rezistive furnizeaza prin conversie masurarea temperaturii din zona elementului sensibil.
Pentru ambele cazuri pe langa variantele conventionale (conductori izolati in fibra de sticla cu silicon sunt disponibile si cele cu izolatia in oxizi minerali (pulbere compacta de oxid de magneziu)
Termocuplele furnizate de noi sunt conform normelor DIN sau ANSI iar termorezistentele sunt conform normelor DIN si IEC.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura