Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Separator magnetic pt. tubulatura circulara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
D160
Out Of stock
Descriere
Separatoarele magnetice pentru tubulatura cilindrice, sunt destinate separarii (retinerii) particulelor feromagnetice nedorite din materiale sub forma de fulgi, aschii, granulare sau pulverulente (materiale plastice, minerale, produse alimentare, cosmetice, textile, aplicatii in industria lemnului, reciclare, industria farmaceutica, industria constructoare de masini/prelucrari mecanice, etc.) cu o impurificare redusa.

Nu sunt recomandate pentru materiale grase sau aderente. Reprezinta o solutie economica si permit un montaj usor pe tubulaturile de transport prin cadere libera.

Separatoarele model TMC pentru tubulaturi, sunt realizate cu magneti permanenti feritici si concentratori din otel cu continut redus de carbon, iar carcasele sunt executate din otel inoxidabil AISI 304. Componentele magnetice sunt amplasate astfel incat sa asigure o maxima eficienta magnetica. Forma si dimensiunile sunt adaptate tipului de aplicatie la care sunt utilizate.

Materialul de procesat curge liber de sus in jos prin tubulatura cazand pe concentratorul magnetic tip cartus. Elementele feroase sunt retinute de catre concentrator, restul produsului continua sa curga.

Disponibil in stoc pentru diametrul de 160 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura