Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de separare magnetica in cascada

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
PLASTIC SYSTEMS
Out Of stock
Descriere
PLASTIC SYSTEMS SRL propune procesatorilor din domeniul reciclarii si procesarii maselor plastice, sisteme de separare magnetica cu separare in cascada, destinate separarii componentelor metalice feroase in procesul de reciclare a materialelor plastice.
Sistem similar cu cel prezentat in schita atasata, a fost pus in functiune la un beneficiar pentru separarea partilor metalice dintr-o linie de reciclare umerase si granulare PS.

Materialul provenit din umerasele cu carlig metalic, ajung in shredder/dezintegrator (poz.1) si dupa sfaramare, materialul rezultat este preluat de banda de transport 1 (poz.2) si transportat spre separatorul cu tambur magnetic (poz.4) . Deasupra benzii de transport 1 este amplasat separatorul magnetic cu banda (poz.3)  care extrage de pe banda componentele metalice feroase si le descarca in containerul de colectare 2 (poz.10).

Separatorul cu tambur magnetic asigura dirijarea materialului spre banda de transport 2  (poz.5) si realizeaza eliminarea componentelor metalice neseparate anterior, respectiv dirijarea acestora spre banda de transport 3  (poz.8) cu care sunt deversate in containerul de colectare 1 (poz.9).
Separatorul cu placa magnetica (poz.6) amplasat la intrarea in moara (poz.7)  asigura retinerea eventualelor componente metalice neseparate de sistemele din amonte.

Avantajele sistemului constau in eliminarea completa a impuritatilor feroase din materialul de procesat, realizeaza economii importante la macinare prin protejarea lamelor de la moara de macinat, produce o crestere considerabila a productivitatii prin reducerea opririlor accidentale cauzate de patrunderea de material feros la extrudare-granulare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura