Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Separator magnetic lichide Compa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SML
Out Of stock
Descriere
Separatoarele SML sunt destinate separarii (retinerii) particulelor feromagnetice in exces din lichidele tehnologice utilizate la rectificare, sau la agentii de racire – freoni – dupa utilizare.

Reprezinta o solutie economica si permit un montaj usor intr-un sistem de transfer dintr-un compartiment cu lichide infestate in alt compartiment cu lichide curatate total sau partial functie de gradul de infestare initiala, de cantitatatea de lichid in unitatea de timp, de compozitia lichidului.

Separatoarele SML sunt realizate cu magneti permanenti feritici si concentratori din otel cu continut redus de carbon, iar carcasele sunt executate din otel inoxidabil AISI 304. Componentele magnetice sunt amplasate astfel incat sa asigure o maxima eficienta magnetica.

Forma si dimensiunile sunt adaptate tipului de aplicatie la care sunt utilizate. Separatorul magnetic este prevazut cu o rola magnetica, care se roteste in sens invers directiei de intrare lichid cu impuritati, peste care este plasata o placa racloare ce curata rola de impuritati.

Placa racloare are posibilitatea reglarii distantei de curatire.

Optional se poate monta o rola presoare pentru uniformizarea stratului de impuritati preluat de placa racloare. Viteza periferica a rolei magnetice trebuie sa fie suficient de mica pentru a permite un timp suficient, necesar aderarii impuritatilor feroase la rola magnetica.
Materialul curatat de placa racloare curge liber intr-un container de retinere iar lichidul se evacueaza in partea inferioara a separatorului pentru a fi tratat in vederea reutilizarii.

Periodic sunt curatate cu o spatula depunerile decantate liber in camera de intrare lichid la rola magnetica.

Caracteristici tehnice:

- Capacitatea de material procesat functie de dimensiuni si caracteristici fizico-chimice material. Informativ cca 50 litri/min functie de tipul lichid infestat;

-  Rolele magnetice sunt realizate cu magneti permanenti feritici cu Br min. = 3.800 Gs  
- Constructia rolelor magnetice se realizeaza functie de tipul de material supus deferitizarii (granulatie, nivel de impurificare, viteza de curgere, densitate relativa, etc.)

- Temperatura de utilizare maxima este de 80 C. Pentru alte temperaturi, constructie speciala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura