Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipamente pentru sortare, separare, reciclare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
Separatorul ECS este un echipament pentru separarea unui flux de material in doua sau mai multe fractiuni. Separatorul de metale neferoase ECS este bazat pe curentii turbionari (Foucault) generati de un camp magnetic rotativ. Curentii indusi in metalele neferoase creaza o forta de respingere capabila sa arunce materialul din fluxul de materiale inerte.

SORTATOR CU CICLON
Sortatorul cu ciclon separa fractiunile usoare de fractiunile grele prin utilizarea efectului de vartej interior ascendent creat in interiorul separatorului. Se utilizeaza in special pentru separarea fractiunilor usoare si a prafului din granulele sau macinatura de materiale plastice.

SEPARATORUL BALISTIC
Separatorul balastic este un agregat pentru clasificarea unui flux de material la intrare in mai multe fractiuni. Separatorul balastic reuseste sa combine clasificarea pe marimi si forme. Masina care este pe un singur nivel, separa un flux de material in doua fractiuni, dupa cum urmeaza: fractiunea cu materiale grele (lemn, cutii de conserve, otel selectat, parti de mase plastice masive, etc) si fractiunea cu materiale usoare plate (folii, textile, hartie, carton).

Fiecare sita are posibilitatea sa fie ajustata din punct de vedere al unghiului. In functie de aplicatie, suprafata sitelor este proiectata cu diverse perforatii. Datorita ajustarii unghiului (unghiul de inclinatie si structura sitelor) separatorul este adaptabil pentru materialele de la intrare.
Posibilitatile de utilizare ale separatorului pentru materiale grele sunt foarte versatile, iar integrarea rapida in diferitele configuratii mai mari sau mai mici ale instalatiei este de asemena un avantaj important al acestei masini.

Datorita simplelor si diverselor posibilitati de ajustare, masina este adaptata pentru alimentarea cu diverse materiale.

Recomandate pentru :
- sortarea de materiale usoare de ambalare si clasificarea fractiunilor de polimeri.
- trierea si separarea materialelor problematice, in uzinele de procesare a combustibililor.
- clasificarea fluxurilor de material ca prim pas al separarii in cadrul tratarii mecanice a deseurilor reziduuale.

SORTATOR CU DISCURI
Sortatorul cu discuri este constituit din mai multi arbori antrenati de un motoreductor. Pe fiecare arbore sunt amplasate discuri hexagonale sau de alta forma care se intrepatrund cu cele de pe arborii alaturati. Distanta dintre discuri determina marimea materialului care se elimina prin cadere printre discuri, restul materialului fiind antrenat spre inainte.
Se utilizeaza pentru sortarea materialelor cu forma 2D (cartoane, placi, etc.) de cele cu forma 3D.

SORTATOR CU VIBRATIE
Sita cu vibratie se bazeaza pe una sau mai multe site, actionate de un sistem cu excentric care propulseaza materialul cu dimensiuni mai mari decat ale gaurilor sitei spre inainte, materialul cu dimensiuni mici cade prin gaurile sitei.
In functie de aplicatie, suprafata sitelor este proiectata cu diverse perforatii. Posibilitatile de utilizare ale sitei cu vibratie sunt foarte versatile, iar integrarea rapida in diferitele configuratii mai mari sau mai mici ale instalatiei este de asemena un avantaj important.
Nu este recomandata pentru materiale care au tendinta de a infunda sita.

SORTATORUL ROTATIV
Sortatorul rotativ separa materialul plastic, inaintea macinarii sau dezintegrarii, de materialele infestante ca nisip, pietris, bucati de metal, dopuri de sticla, etc.
Separatorul este constituit dintr-un tambur cu gauri si cu o spirala interna, care prin miscarea rotativa, impinge materialul inainte. Fractiunile mari traverseaza nederanjate tamburul. Fractiunile mici trec prin gaurile tamburului si sunt descarcate pe la partea inferioara.
Are multiple intrebuintari. Se utilizeaza cand este necesara separarea la uscat a unei cantitati mari de materiale uscate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura