Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Uscatoare materiale termoplastice granulare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Plastic Systems propune o serie de uscatoare de inalta performanta: HD montate pe masina, HDC montate pe carucior si HDS, pentru volume mari, cu structura pe sol.
Aceste uscatoare sunt create special pentru a usca materiale termoplastice in granule nehigroscopice. Materialele non higroscopice, retin umezeala doar pe suprafata, pastrand doar cantitati mici. Totusi prezenta umiditatii in timpul procesarii poate compromite calitatea finala a produsului.

Un uscator consta dintr-un ventilator care trimite aerul ambiental intr-o camera de proces unde este incalzit la o temperatura setata.
Aerul cald obtinut trece in cuva care contine materialul, de jos in sus, unde incalzeste granulele indepartand umiditatea superficiala, vaporizand-o in fluxul de aer cald.
Inainte de a fi expulzat, aerul este filtrat pentru ca apoi sa treaca printr-un sistem de recuperare, optimizand astfel atat ciclul de uscare cat si consumul energetic.

Uscatoarele seria HD au debite de aer de la 70 pana la 170 m3/h. Aceste uscatoare, combinate cu cuve de uscare TD, cu 50 mm de izolatie si cu capacitate cuprinsa intre 15 si 200 litri, pot fi instalate direct pe gura grupului de plastifiere al masinii, temperatura maxima de lucru fiind de 150 C. Furnizate cu baza de fixare dedicata.

Uscatoarele seria HD au debite de aer de la 70 pana la 170 m3/h. Aceste uscatoare, combinate cu cuve de uscare TD cu 50 mm de izolatie si cu capacitate cuprinsa intre 15 si 200 litri, montate pe carucioare dedicate, echipate cu casete de extragere material cu 2 cai, sunt potrivite pentru a fi instalate langa masina.

Uscatoarele seria HDS au debite de aer de la 180 pana la 900 m3/h si temperatura maxima de lucru de 150 C. Aceste uscatoare, combinate cu cuve de uscare TD prevazute cu 100 mm de izolatie si cu capacitati cuprinse intre 300 si 2000 litri, instalate pe structuri la sol dedicate, sunt potrivite pentru productii de volume mari.

Caracteristici tehnice:
-Cuva de uscare din otel inoxidabil cu izolatie de 50 sau 100 mm, in functie de model
-Con difuzor de aer cald, central
-Cuve cu capac, proiectat pentru montarea de alimentatoare automate
-Cuve cu usa pentru inspectie cu balamale si izolate, pornind de la modelul TD150
-Termoregulator electronic cu control PID, cu afisaj luminos
-Toate unitatile sunt echipate cu relee statice
-Termoregulator de siguranta, standard, pentru versiunile de la 400 litri si mai mari
-Lampa alarma
-Sistem by-pass de recirculare a aerului pentru modelul 100H si superioare
-Masini conforme cu normele europene si de securitate, marcate CE

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura