Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accesorii grupuri de racire

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
.
Out Of stock
Descriere
Pentru aplicatii din domeniul injectiei sau extrudarii, INDUSTRIAL FRIGO propune o gama de accesorii specifice acestor aplicatii, precum filtre pentru conducte, fluxometre, sisteme de umplere automata cu glicol, schimbatoare de caldura in placi, pompe de detartrare sau unitati de dedurizare apa.

FILTRE Y

Filtrul si corpul filtrului din otel inox AISI 304 sau AISI 316. Retea filtranta din poliester sau inox. Grad de filtrare 100 la 800 Mesh, presiune maxima de lucru 16 bar.

FILTRE „SP”

Carcasa filtrului din poliamida si suportul filtrului din otel inox AISI 304 sau AISI 316. Retea filtranta din poliester sau inox. Grad de filtrare 100 la 400 Mesh, presiune maxima de lucru 15 bar. Temperatura maxima 90 C.

SCHIMBATOARE DE CALDURA

Schimbatoare de caldura in placi din otel inox AISI 316 demontabile si nedemontabile, cu coeficienti ridicati de schimb de caldura.

*la cerere executii speciale pentru materiale foarte agresive

EASYMAX

EASYMAX pompa detartrare verticala cu rezervor, executata cu materiale rezistente la acizi.

Date tehnice:
• Rezervor (l) = 17
• LxAxI (cm) = 45x30x43
• Greutate (kg) = 7 • Debit maxim (l/h) = 2400
• Presiune maxima (bar) = 1
• Putere absorbita (kW) = 0,12

FLUXOMETRU MODULAR
FLUXOMETRE SPECIALE

Realizate prin prelucrari mecanice din bloc de P.M.M.A., componente din alama, cuplaje rapide cu racorduri conice, citire simplificata pe module. Presiune maxima 20 bar, temperatura maxima 90 C. Termometru pentru controlul temperaturii la intrare si la iesire, modularitate completa.

SISTEM AUTOMAT DE UMPLERE CU GLICOL

Sistem de umplere automata cu amestec de apa si glicol a sistemelor de racire.

UNITATI DE DEDURIZARE APA

Sunt schimbatoare specifice de ioni, proiectate pentru indepartarea ionilor cu o incarcatura pozitiva multipla. Unitatile de dedurizare apa sunt regenerate cu sare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura