Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie completa pentru extrudare conducte speciale din PPS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Linie completa pentru extrudare conducte speciale din PPS

Pentru aplicatiile cele mai dificile care necesita sterilizari repetate sau tenacitate mare, PPS(polifenilsulfona), apartinand familiei de polimeri sulfurici amorfi, este cea mai buna alegere.

Cu o temperatura de deformare sub sarcina de 207 C, este capabila sa reziste la soc continuu si expunere la caldura si este un material cu auto stingere.

Aceste proprietati fac PPS-ul foarte interesant pentru mai multe aplicatii diferite ca, de exemplu, articole in domeniul medical, sanitar si pentru aviatie, dar pe de alta parte, destul de complicate in procesul de extrudare.

O firma europeana, interesata sa implementeze gama ei de produse cu PPS, a apelat la Friul Filiere, constienta de faptul ca aceasta companie specializata in productia de echipament si linii complete pentru extrudarea tehnopolimerilor speciali, va accepta provocarea.

Friul Filiere SpA a castigat cu succes aceasta provocare, datorita cercetarii si fabricarii unui proiect la cheie dedicat, constand in:
- un extruder cu snec si cilindru din otel inoxidabil rezistent la temperaturi ridicate cu snec din otel nitrurat executat cu profil dedicat si rezistente ceramice pentru termoreglarea cilindrului;
- filiera foarte speciala datorita distributiilor de flux, racire interioara a filierei pentru stabilizarea peretilor, alegerea otelului inoxidabil;
- sistem de incalzire;
- un sistem inovativ de calibrare cu calibratoare termoreglate la temperaturi ridicate.
Utilizarea acestei tehnologii speciale a permis FRIUL FILIERE sa extrudeze PPS in ciuda faptului ca parametrii tehnici ai materialului sunt extremi: temperatura de procesare de exemplu este intre 350 C si 400 C, punctul de inmuiere Vicat este 230 C si materialul in faza de plastifiere are o foarte mare fluiditate, din aceste motive este foarte dificil de extrudat si calibrat.

Acesta este un interesant proiect la cheie, datorita aplicarii sale intr-o instalatie completa pentru alimentarea cu apa incalzita de catre panouri solare.

TEHNOLOGIE AVANSATA DE EXTRUDARE DEDICATA ENERGIEI REGENERABILE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura