Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie completa Coextrudare strat termoplastic pe furtunuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Linie completa pentru coextrudare strat termoplastic pe furtunuri metalice flexibile

Ca raspuns la cererea de pe piata tehnica, Friul Filiere a profitat de experienta obtinuta cu cei mai mari jucatori din acest domeniu extrem de orientat spre inalta calitate si a dezvoltat o linie completa de extrudare speciala si specifica pentru producerea conductelor metalice flexibile cu strat termoplastic coextrudat.

Caracteristicile acestei linii sunt controlul in linie continuu si precis al productiei, cu caracteristici de utilizare, care permit:
A. Setarea parametrilor de productie ai fiecarui profil
B. Monitorizarea fiecarei etape a procesului
- Software de corectie automata a marimii produsului asigurand limitele de toleranta dorite
- Masurare continua a diametrului mediu comparat cu valoarea nominala presetata
C. Controlul procesului zilnic de productie
- Detectia si localizarea de abateri ale  diametrului
- Vicii de stocare memorie sistem
- Sistem laser de control al diametrului exterior
D. Raportarea tuturor evenimentelor din timpul procesului
- Toate masuratorile sunt inregistrate si procesate pentru un raport statistic complet
E. Service de la distanta pentru asistenta tehnica
Mai in detaliu: sistemul activeaza setarea si rechemarea retetelor de productie pentru controlul datelor de proces, parametrii relativi, masurarea lor si inregistrarea tuturor in timp real.

Sistemul de supraveghere stocheaza toate  inregistrarile istorice si datele personalizate referitoare la loturile de productie pentru fiecare produs, afisate de asemenea prin reprezentari grafice.
Interfata om-masina a fost mult simplificata, sistemul de supraveghere putand fi accesat si de la distanta pe diferite niveluri operationale.

Diferitele pagini ale software-ului permit operatorului un acces usor la cele mai semnificative variabile de proces ale fiecarei masini, la toate datele masinilor sincronizate, la toti parametri privind fiecare unitate, controlul si verificarea consumului de energie, piesele produse si parametrii productiei.

In plus, sistemul de supraveghere este capabil sa efectueze o autodiagnosticare a erorilor, sa le raporteze si sa analizeze cauzele, indicand unde sa se intervina si sa permita o repornire rapida a procesului.

Acest sistem este dedicat celor care doresc sa ajunga la cel mai inalt nivel in productia de componente pentru industria CONDUCTELOR FLEXIBILE DIN METAL.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura