Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie producere cant pentru mobila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Linie producere cant pentru mobila

De mai multi ani clienti din intreaga lume aleg linii complete de extrudare pentru producerea de profile pentru diferite aplicatii de mobiler si decoratiuni interioare.

Angajamentul primit de o companie europeana, necesitand know-kow si linii complete la cheie pentru extrudarea la mare viteza a profilelor de cant pentru mobila, a confirmat aceasta atitudine.

Friul Filiere ofera clientului o tehnologie completa pentru a avea un profil finit la sfarsitul procesului de extrudare. De fapt, linia de extrudare poate fi echipata cu filiere si unitati auxiliare pentru a realiza in linie efecte de finisare speciale pe suprafata profilelor.

Pentru a maximiza flexibilitatea liniilor de extrudare in astfel de cazuri si sa indeplineasca nevoile clientului, Friul Filiere a echipat traditionalul echipament din aval (masa de calibrare, tragator, unitate de taiere, masa de basculare taietor) cu:
- Tablou electric unic, integrat in structura impreuna cu cablurile.
- Control al unitatilor efectuat cu PLC cu panou operator touch screen.

Foarte importanta este personalizarea foarte rapida a echipamentelor din aval cu inserarea de unitati aditionale.

Pentru producerea la viteza mare a canturilor pentru mobila, au fost adaugate masini auxiliare, cum ar fi:
- Unitati de calandrare,
- Unitati de stantare,
- Unitati de ambutisare,
- Unitati de grunduire,
- Masini de imprimare.

Friul Filiere a inteles repede nevoia clientului privind finisajul prolilelor extrudate si a fost primul fabricant care a proiectat si produs in 1982 o masina de imprimare, denumita Paint-X, dedicata profilelor extrudate.

Pana in acel moment au fost produse numai masini de imprimare pentru foi mari si erau axate numai pe sectorul de mobilier.

Primul model Paint-X utiliza lacuri si solventi dar dezvoltarea ulterioara a tehnologiei de imprimare a introdus lacuri UV uscate cu lampi.

Aceasta masina de imprimare UV, cu 1 la 6 optiuni de culoare, echipata cu cuptor UV pentru fixarea lacului pe suprafata profilului, se potriveste perfect cu procesul de extrudare de mare viteza (pana la 35 metri/minut).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura