Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie producere profile de garnituri Armate si complexe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Linie completa pentru producerea de profile de garnituri ARM

Ca raspuns la cererile tot mai pretentioase si elaborate din sectorul automobilelor, Friul Filiere S.p.A. a profitat de experienta obtinuta cu cei mai importanti jucatori din aceasta piata, extrem de orientata spre calitate ridicata si a implementat o linie speciala pentru producerea de profile coextrudate si armate.

Caracteristicile acestei linii sunt un control in linie continuu si precis al productiei cu caracteristici de utilizare prietenoasa. Proiectul complet consta in mai multe extrudere cu sistem multiplu de alimentare, unitate de introducere armatura metalica si coextrudare banda plusata.

Pentru a face fata acestui nivel de complexitate, numai un sistem automat de control poate administra atatea variabile de proces mentinand parametrii setati.

Sistemul de supraveghere, inima sistemului, coordoneaza toate unitatile conectate si permite:
- Programarea procesului de productie a fiecarui profil
- Monitorizarea fiecarei etape a procesului
- Raportarea evenimentelor din timpul procesului
- Istoricul datelor de productie
- Autodiagnoza posibilelor erori
- Teleasistenta pentru sprijin de la distanta.

Mai in detaliu: sistemul permite setarea si rechemarea retetelor de productie, controlul datelor de proces si a parametrilor corespunzatori, masurarea lor si inregistrarea in timp real.

Sistemul de supraveghere stocheaza toate inregistrarile istorice si datele personalizate referitoare la loturile de productie pentru fiecare produs, afisate prin reprezentari grafice. Interfata om-masina a fost simplificata la maxim, sistemul de supraveghere a liniei este accesibil de la distanta pe diferite nivele operationale.

Diferitele pagini ale software-lui permit operatorului un acces facil la cele mai semnificative variabile de proces pentru fiecare masina:
- la toate datele masinilor sincronizate;
- la toti parametri privind fiecare unitate;
- controlul si verificarea consumului de energie;
- productia de piese si parametrii productiei.

In plus, sistemul de supraveghere este capabil sa efectueze o autodiagnoza a erorilor, sa le raporteze si sa analizeze cauzele indicand unde sa se intervina si permitand o rapida repornire a procesului.

Acesta este un sistem dedicat celor care doresc sa atinga cel mai ridicat nivel in producerea de componente pentru sectorul AUTOMOBILE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura