Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrifuge pentru linii de spalare, reciclare deseuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
Centrifuga orizontala se utilizeaza ca masina de spalat sau ca modul de eliminare a apei. Poate procesa material plastic macinat, rigid sau flexibil. Macinatura se introduce in cuva de alimentare, de unde este antrenata de rotorul interior spre peretii cosului de drenaj si descarcata pe iesirea frontala. Apa si contaminantii de dimensiuni mici trec prin gaurile cosului si sunt eliminate.

Centrifuga este echipata cu sistem automat de curatire a peretilor interiori si ai cosului de drenare. Centrifuga se amplaseaza de obicei dupa un vas de spalare sau centrifuga statica sau in aval de o presa de stors sau un sistem de uscare cu aer cald. Centrifuga poate fi fabricata cu structura din otel inoxidabil pentru lucrul in medii agresive.

CENTRIFUGA STATICA
Centrifuga statica este utilizata pentru eliminarea particulelor fine care s-au creat in procesele din amonte. Particulele fine sunt cele mai higroscopice si pot fi constituite fie din material plastic fie din impuritati (hartie, fibre, etc.). Poate trata fie fulgi de folie, fie macinatura de material plastic. Centrifuga statica este un ciclon cu perforatii  care curata si usuca materialul care il traverseaza. Configuratia speciala a ciclonului reduce timpul de procesare si creste eficienta curatirii. Prin gaurile ciclonului sunt evacuate particulele fine si impuritatile.
Se amplaseaza dupa o centrifuga verticala si impreuna cu aceasta asigura o buna curatire a materialului.

CENTRIFUGA VERTICALA
Centrifuga verticala se utilizeaza ca unitate de spalare pentru fulgi de folie sau macinatura de material plastic.

Masina functioneaza pe principiul fortei centrifuge. Materialul introdus in cuva de incarcare a snecului de alimentare este impins in camera de lucru. Aici rotorul intern centrifugheaza materialul spre peretii cosului de drenare si il expulzeaza pe la partea superioara. Apa si contaminantii sunt eliminati prin gaurile practicate in cosul de drenare. Masina este echipata cu usi de inspectie pentru acces usor la intretinere si cu sisteme de siguranta care opresc motorul de antrenare in caz de deschidere a usilor de vizitare. In general pentru a asigura o buna eficienta a spalarii si eliminarii apei este indicat sa se instaleze o centrifuga statica in avalul centrifugii verticale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura