Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masini de spalat si reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Masina de spalat mecanic
Functioneaza pe principiul centrifugei orizontale si este adaptata pentru tratarea foliei inainte de macinare. Poate fi folosita ca unitate de prespalare sau ca unitate de uscare. Masina este prevazuta cu un sistem de autospalare a cosului pentru a mentine sita curata in permanenta.

MASINA DE SPALAT PRIN FRICTIUNE
Utilizeaza acelasi principiu de functionare ca si o centrifuga orizontala, dar contrar centrifugii orizontale masina de spalat prin frictiune este utilizata exclusiv ca unitate de prespalare. Poate fi alimentata cu material plastic premacinat rigid sau flexibil. Masina este prevazuta si cu un sistem de curatire al cosului de drenare cu scopul de a evita formarea depunerilor. Amplasarea ideala a acestei masini este sub o moara cu apa. Moara macina materialul de procesat care cade impreuna cu apa de proces in cuva de alimentare a masinii de spalat prin frictiune.

VAS DE SPALARE
Se utilizeaza pentru separarea densimetrica a materialelor. In functie de materilul tratat separarea se face in fractiuni usoare si fractiuni grele. Este necesar ca dupa vasul de spalare sa se amplaseze un transportor cu snec cu drenare sau o sita vibranta pentru a colecta si drena fractiunea lejera.

VAS DECANTARE CORPURI SOLIDE
Se utilizeaza ca unitate de prespalare si separarea particulelor grele care se gasesc in materialul de tratat la iesirea din shredder. Vasul de decantare corpuri solide se instaleaza in mod normal intre shredder (in amonte) si masina de spalat mecanic (in aval).

DECANTOR ROTATIV
Decantorul rotativ este utilizat ca unitate de prespalare si separare a diversilor impurificatori.
Materialul de tratat, dupa ce a fost premacinat se introduce in tamburul rotativ, care lucreaza partial scufundat intr-o baie cu apa. Tamburul rotindu-se duce materialul spre gura de descarcare prin intermediul unei spirale interne. Materialul care se gaseste in baia de apa din tambur, sufera o spalare prin care impurificatorii ca pamant, argila, nisip sunt separati si prin efectul gravitatiei se depoziteaza pe fundul vasului. La descarcarea tamburului materialul sufera o separare prin gravitatie a partilor grele (pietre, bucati de metal care nu au trecut prin grila tamburului). In partea finala o banda transportoare partial scufundata in apa preia materialul plastic si il descarca la gura de golire. Materialele impurificatoare depozitate pe fundul vasului sunt descarcate prin intermediul unui sistem cu functionare intermitenta prevazut cu valva dubla, care previne pirderea apei din vas. Decantorul rotativ se instaleaza in mod normal intre shredder (in amonte) si spalatorul mecanic (in aval).

PRESA PENTRU ELIMINARE APA
Presa pentru eliminarea apei este recomandata pentru eliminarea apei prezenta pe suprafata foliei sau a fulgilor.
Presa pentru eliminarea apei, denumita si compactator, este constituita dintr-un snec interior si doi cilindrii cu gauri si de un sistem de pistoane si falci controlate de o centrala hidraulica. Materialul incarcat in cuva de alimentare este preluat de snec si este impins spre gura de descarcare a masinii care este controlata de patru falci. Setand presiunea de functionare a centralei hidraulice se controleaza falcile si gradul de deschidere a sectiunii de iesire. Presiunea de lucru reprezinta deci contrapresiunea de functionare: cu cat mai mare va fi valoarea setata cu atat mai mare va fi efectul de stoarcere a materialului.

Apa in exces este eliminata prin gaurile cilindrului. Presa se instaleaza dupa masinile de spalare si inaintea oricarui element de incalzire. Eficienta creste daca se utilizeaza si o moara de capacitate mica instalata dupa presa. Argumentul instalarii unei prese pentru eliminarea apei este faptul ca presa consuma mult mai putina energie decat un element de incalzire care pierde multa energie pentru evaporarea apei de pe suprafata foliei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura