Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masini de reciclare (dezintegratoare) stationare si mobile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
Shredderele (dezintegratoarele) sunt masini adecvate pentru o gama larga de  aplicatii in domeniul dezintegrarii, maruntirii deseurilor. Fiecare activitate industriala are nevoie fie sa-si distruga deseurile, fie sa le reduca volumul sau sa-si revalorifice propriile deseuri.
    
Destinate sectoarelor de ambalare, reconversie, maruntire cauciuc, pneuri uzate, bidoane de metal, ambalaje de carton, paleti si deseuri de lemn, bidoane de plastic, cabluri electrice, electrodomestice, gunoaie municipale, deseuri spitalo-medicale, span din otel si din aliaj usor, deseuri de catering, sticla, etc..
    
Dezintegratoarele nu accepta : pietre, ciment, deseuri de otel de marimi mari sau prea tari.
    
Dezintegratorul se compune dintr-o unitate de alimentare pentru materialul de procesat, o unitate de  maruntit cu doi arbori de turatie joasa contrarotanti, o unitate de descarcare si un sistem de antrenare. Masinile sunt dotate cu un sistem de reversie pentru evitarea suprasarcinilor.
    
Shrederele mobile pot fi transportate si utilizate in locul unde este necesara maruntirea materialelor sau la locul de colectare a deseurilor ce urmeaza a fi reciclate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura