Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Proiect la cheie producere profile coextrudate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Proiect la cheie pentru producerea profilelor coextrudate

Viitorul pardoselilor a inceput in timpul celor trei zile Open House care a avut loc la sediul FRIUL FILIERE in decembrie 2011, cand mai mult de 100 de invitati din toata lumea au luat parte, pentru prima data, la o demonstratie, in direct, de extrudare a profilelor de pardoseala din FFCTM.
FFCTM este marca unui material compozit nou, patentat de catre FRIUL FILIERE, format dintr-un amestec de material termoplastic cu fibre vegetale, usurat  prin expandare.
FRIUL FILIERE SPA a depus un patent care protejeaza toate aspectele acestei noi tehnologii:
- Formula
- Linia
- Procesul
Pentru prima data Friul Filiere a facut posibila expandarea unui amestec cu un procent ridicat de fibre naturale (50%) amestecat cu PVC. Materii prime intr-o formula corespunzatoare cu stabilizatori, lubrifianti si agenti de expandare sunt amestecate pentru obtinerea unui compus omogen gata de a fi extrudat direct din dryblend pe linii de extrudare echipate cu extrudere speciale monosnec sau extrudere cu doua snecuri contrarotante, toate masinile fabricate de Friul Filiere.
AVANTAJE FFCTM:
- Greutate specifica = 0.65 g/cm3
- Economic
- Proces de productie simplificat
- Prelucrabil precum lemnul
- Reciclabil
- Auto stingere
- Stabilitate dimensionala
- Rezistenta la umiditate
- Flexibilitate
- Izolant termic si fonic
Aspectul profilului, foarte asemanator cu lemnul, ofera posibilitatea de a realiza produse eficiente privind costul: materii prime cu pret scazut si proces de extrudare simplificat (extrudare direct din dryblend) ofera posibilitatea de a extruda mai multe profile diferite pentru diverse domenii de aplicare.
In acest caz, cererea clientilor a fost de a realiza o linie completa la cheie pentru producerea de profile de pardoseala din FFCTM, pentru a rezolva binecunoscutele probleme ale materialelor traditionale utilizate pana acum.
Friul Filiere a livrat un proiect la cheie pentru extrudarea acestei marci inovatoare de pardoseala. O coextrudare exterioara de PVC a fost adaugata profilului, cu un strat special rezistent la UV, in diferite culori si efecte de suprafata, in functie de cerintele clientului.
De fapt, linia Omega Evolution, ultima inovatie a cadrului principal monococa deja patentat de companie, a castigat o mai buna flexibilitate fiind echipata cu mai multe masini auxiliare ca unitati de embosare si imprimare, masini de imprimare UV, Cuptor UV, unitati de periere si taiere.
Multumita acestei tehnologii, rezultatul la finalul procesului este un profil gata de montat.
PARDOSEALA PREZENTULUI INSEAMNA FFCTM
Trimite mesaj
Din Gura in Gura